Попадийски кюфтета

Гергана  ГеоргиеваГергана Георгиева
Мастър Шеф
312
866
90
3
12/05/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 059
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме печурките на дребно и ги запържваме в маслото, поръсени с малко сол.

Нарязваме и останалите продукти на дребно – бекона, маслините, лука и кашкавала.

Прибавяме към каймата изпържените гъбки, нарязаните на дребно продукти, яйцето, подправките и солта.

Измесваме всичко заедно много добре. Оформяме кюфтетата, овалваме ги в брашно и ги подреждаме в тавичка, в която предварително сме прибавили олиото.

Печем в загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ваня Благоева
Много интересни кюфтета, а и много богати.
0
0
К К
К К
12.05.2016 20:57
Много интересно!
0
0