Хрупкави рулца от раци

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
25/05/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 231
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата144
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме всяко рулце от целофана, в които са увити, и всяко потапяме във брашно.

Разбиваме яйцата със черен пипер. Потапяме във разбитите яйца и после в галета.

Загряваме олио в по дълбок тиган и пържим до златисто.

Редим готовите рулца на хартия и по късно ги подреждаме във чинии със лимон и розичка от краставица.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар