Голяма принцеса

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
353
2k
975
1k
2
28/05/2016
"В другите държави принцеси наричат дъщерите на краля и кралицата, но ние знаем, че така се казва вкусната комбинация от хляб, кайма и други вкусотии "
Приготвяне2 мин.
Готвене15 мин.
Общо17 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 243
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включване фурната да се загрее на горен реотан на 200-220 градуса.

Питката се разделя на две през средата, мажем получените питки с каймата откъм вътрешната част не кората.

Чукваме в средата по едно яйце и слагаме в голяма тава да се пекат.

След като са готови, слагаме плочки сирене, поръсваме с нарязани на ситно магданоз и чесън и подправяме яйцата със сол и черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар