Картофи с яйца и чубрица на фурна

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
196
85
6
1
03/06/2016
"Толкова семпло, толкова българско, толкова истинско и с чубрица"
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 801
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват, след което се белят и нарязват. Пасират се и се смесват с подправките. Разстилат в тава, предварително намазана с олиото.

Правят се вдлъбнатини в сместа с помощта на лъжица, според броя на яйцата, в случая - 4. Във всяка вдлъбнатина се счуква по едно яйце. Поръсваме ги с малко сол.

Настъргваме кашкавала и го разпределяме равномерно върху картофите и яйцата. Печем на 250 градуса за около 10 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар