Риба под шуба

ЛюсиЛюси
Новак
2020247
Риба под шуба
Снимка: Люси
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
55 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • картофи - 10 средно големи
  • моркови - бр.
  • червено цвекло - 2 бр.
  • яйца - бр.
  • лук - 1 глава кромид
  • сельодка - 6 филета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете най-напред цвеклото, морковите, картофите и яйцата, след което ги нарежете на кубченца - само яйцата намачкайте с вилица.

Започнете да редите в купа в следния ред:

- пласт картофи

- лук

- по-едри парчета сельодка

- картофи

- мажете с майонеза

- моркови

- майонеза

- по-дебел слой цвекло

- майонеза

Оставете салатата да престои за 2 часа на стайна температура - така майонезата ще попие в продуктите. След това прехвърлете в хладилник.

Украсата е по ваш вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

1
50
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Марияна
Марияна
Благодаря за отговора, в такъв случай няма да рискувам.И аз съм ги правила със сварени глави цвекло.
11.06.2016 15:06
1
Марияна
Марияна
Много вкусна салата.Правила съм я и става много добре но я нямам снета.Браво за хубавата рацепта!
Искам да попитам пробвали ли сте с консервирано цвекло, защото ми подариха и ми се ще да опитам.Традиционно руско ястие.
11.06.2016 14:50
1
2
Покажи всички подкоментари