Начин на приготвяне
Зеленчуците се задушават с масло и се овкусяват със сол. Могат да бъдат и пресни, аз използвах готов микс от грах, царевица, броколи и моркови.
След като зеленчуците са готови се приготвя пилешкото филе. Почиства се, измива се и се реже на хапки.
Овкусява се сол и черен пипер. Пържи се в сгорещеното олио. Когато е готово се оставя в тенджера с капак, за да се запази топло. Накрая се прави доматеният сос.
Доматите се режат на кубчета и се слагат в по-голяма тенджера заедно с олиото, леко се запържват за 2-3 минути, след което се добавят доматеното пюре, водата и всички подправки.
След като заври се оставя да къкри на слаб огън за 5-6 минути. Към соса се добавят пилешкото и зеленчуците. Разбъркват се добре и се оставят за 10-на минути на огъня. Поднасят се още топли.