Пълнени картофки с кашкавал, маслини и шунка

26/06/2016
Христилияна Личева
отХристилияна ЛичеваИноватор346953494
"Хиляди благодарности на Христилияна, която ни даде тази страхотна идея за вкусно мезе или лека вечеря от пълнени картофки с кашкавал, маслини и шунка "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 750
  • Преглеждания за месеца82
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите сложих да се сварят леко, преди да станат напълно готови, ги свалих от огъня. Обелих ги и ги нарязах на половинки.

Всяка половинка издълбах леко по средата, да станат като лодки. В по-дълбок съд обърках хубаво нарязаните на дребно сирене, шпек, кашкавал, маслини, чушките и шунката.

Към тях прибавих и вътрешността на картофите , която издълбах. Прибавих и яйцата и разбърках хубаво.

С получената смес напълних картофките и ги наредих във тава , която предварително намазах с олио. Пекох на 200 градуса до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар