Грах със свинско

МоникаМоникаЧирак6613710
28/06/2016
"Едно им харесваме на класическите рецепти - всеки има собствен вариант на тях, и всеки се кълне, че техният е най-правилният. Но най-важното е, че всички са вкусни, не сте ли съгласни "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 422
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета и го сложете в дълбок тиган със 150 мл вода и малко олио.

Лукът и морковите се режат на полукръгове. Когато водата се изпари и месото започне да се пържи, добавете къри и нарязаните предварително зеленчуци.

Оставете ги под капак да се задушат съвсем за кратко. Добавете граха (аз ползвах пресен) и долейте с останалите 100 мл вода.

Посолява се и се вари до омекването на граха. Може да си добавите някакви свежи подправки по ваш избор.

Сервирайте и да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар