Пълнени домати с бекон

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
377
2k
1k
918
4
30/06/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо396
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме доматите , отрязваме отгоре и издълбаваме. Нарязваме бекона на лентички и печем в загрята фурна на 200 градуса около 10 минути.

След като ги извадим ги омесваме с галетата. Осоляваме доматите на вкус и ги пълним с бекона. Добавяме малко песто.

Най- отгоре чукваме на всеки домат по едно яйце и запичаме във загрята фурна за десетина минутки на 200 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар