Марината за телешко месо

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
369
281
248
4
30/06/2016
"Тайната на крехкото телешко месо е в специалната марината, в която го приготвяме - ще я намерите точно тук "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 977
  • Преглеждания за месеца1342
  • Преглеждания за седмицата309
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички подправки се разбъркват добре заедно с виното и зехтина.

Получава се хубава марината, която е добре да държите телешкото поне 10 часа в нея.

Придава добър вкус и крехък вид.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Kristine Tenova
Kristine Tenova
17.11.2019 14:19
аз бих сложила пресен чесън, смачкан с чесън преса.
1
0