Класически пържени сърца в масло

Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвач1975522563
30/06/2016
"Много важно за сърцата е да не ги преготвите "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2 порции
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо49 670
  • Преглеждания за месеца1708
  • Преглеждания за седмицата163
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • пилешки сърца - 800 г
  • масло - 150 г
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган разтапяме маслото и добавяме измитите и отцедени от водата сърца, добавяме и черният пипер и солта на вкус. Разбъркваме хубаво и пържим до готовността им. Като преди да ги махнем, проверяваме едно, за да не са жилави. Трябва да се пържат на не много силен огън.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар