Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Мезета»Пилешки сърца в масло на тиган

Пилешки сърца в масло на тиган

Пилешки сърца в масло на тиган
Снимка: Тодоринка Бернардова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"От вас знаем, че пилешките сърца в масло са едно от най-вкусните мезенца за биричката"

Необходими Продукти

  • пилешки сърчица - 500 грама
  • масло - 20 грама
  • черен пипер
  • шарена сол
  • дафинов лист
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете пилешките сърчица.

Загрейте вода на котлона, сипете дафинов лист и сол, след което сварете сърчицата.

Отцедете ги от течността. Загрейте маслото и запържете сварените сърца до леко зачервяване.

Поръсете мезето с черен пипер, шарена сол и пресен магданоз.

Пилешките сърца в масло на тиган са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Хубава е рецептата, с лук на тиган също се получават много вкусни пилешки сърца.
18.10.2024 07:28
Анонимен
Анонимен
Обичам пилешки сърца, приготвени така с масло и подправки са превъзходни. Опитайтен яма да съжалявате.
18.10.2024 07:26
Анонимен
Анонимен
Рецептата много ми помогна, мъжът ми си облиза пръстите с тези сърца :D
25.04.2023 20:25
1
Elena Todorova
Elena Todorova
Любимите на мъжа ми пилешки сърчица в масло - кара ме редовно да му ги правя, но наистина стават вкусни
28.03.2023 12:33