gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Бирени Мезета»Класически пържени сърца в масло

Класически пържени сърца в масло

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
1971k2161k3
Класически пържени сърца в масло
Снимка: Monika Ivanova
1 / 5
16/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Много важно за сърцата е да не ги преготвите"

Необходими Продукти

  • пилешки сърца - 800 г
  • масло - 150 г
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган разтопяваме маслото и добавяме измитите и отцедени от водата сърца, добавяме и черния пипер и солта на вкус.

Разбъркваме хубаво и пържим до готовността им.

Като преди да ги махнем, проверяваме едно, за да не са жилави.

Трябва да се пържи биреното мезе на не много силен огън.

Класическите пържени сърца в масло са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
40
30
20
11
Дай твоята оценка: