Начин на приготвяне
Мариноваме месото със соевия сос, солта и черния пипер и го оставяме да поеме вкусовете на подправките.
Царевицата изцеждаме и пасираме заедно с яйцето. Слагаме мащерка и босилек на вкус. Месото нарязваме на малки парченца и запържваме за 2-3 минути на тиган с малко мазнина.
След като е готово, го накълцваме максимално на ситно и го смесваме пасираната царевицата и яйцето.
Започваме да добавяме брашно, докато не стане гъста смес, която при оформяне с ръце може да стои като кюфтенца. Нареждаме кюфтетата в тава покрита с хартия за печене.
Печем на 250 градуса, докато придобият приятен загар, след което с помощта на шпатула обръщаме, за да се доизпекат и от другата страна.