Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Бирени мезета»Пилешки филенца с масло и магданоз

Пилешки филенца с масло и магданоз

Пилешки филенца с масло и магданоз
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 400 г
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • масло - 2 с.л.
  • олио - 1 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на едри хапки и се поръсва със сол, черен пипер и соев сос. В тиган се загрява олио и масло, да не прегори.

Запържваме пилешките хапки от всички страни до зачервяване.

Изваждаме в чиния, поднасяме със ситно нарязан пресен магданоз. Идеално мезе за една студена бира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: