Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Бърза бутер пица с рулца от раци

Бърза бутер пица с рулца от раци

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Бърза бутер пица с рулца от раци
Снимка: Monika Ivanova
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • бутертесто - лист с големина 20 см х 30 см
  • маслини - 5 бр.
  • рулца от раци - 3 бр.
  • топено сирене - 3 - 4 кръгчета
  • кашкаквал - 20 г
  • риган
  • мащерка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвянето на една малка пица е нужен лист бутер тесто с големина около 20 см на 30 см. Режете го от предварително размразеното голямо тесто.

Направете леки прорези с нож под формата на решетка, които обаче да не стигат до долу, а по скоро само да маркират. Намажете листа с лютеница и сложете отгоре нарязаното топено сирене, парчета рулца от раци, маслини и подправки.

Сложете за около 10 минути във фурна на 250 градуса. След като тестото се надигне извадете пицата от фурната и настържете отгоре кашкавала. Допичате още 5-7 минути.

Ако искате да направите повече парчета пица съобразете, че даденото тук количество на продуктите е само за едно парче.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: