Начин на приготвяне
Нарежете лука на ситно и го запържете. Добавете чесъна и нарязания магданоз. Изсипете сместа в чиния.
В същия тиган задушете тиквичката и зелените чушки, нарязани на кубчета. След 15 минути свалете от котлона и ги изсипете в чиния.
Накрая задушете нарязаните червени чушки.
Разбийте яйцата със сметаната, кашкавала, сол и пипер. Прибавете брашното, пресято с бакпулвера.
Получената смес разделете на три. Към едната добавете лука, към втората -тиквичката със зелените чушки и към третата - червените чушки.
В намаслена и поръсена с брашно форма изсипете сместа с лука. След това червените чушки и накрая тиквичките. Печете омлета на 180 градуса 40 минути.
Градинарският омлет е много вкусен.
Изключително вкусен и богат омлет наподобяващ италианската фритата. Да ви е вкусно!