Ароматно свинско филе на фурна

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
5k
2k
2k
7
31/07/2016
"Само от снимката успяваме да доловим апетитния му аромат...Задължително да се хапва в добра компания на по чаша вино "
Приготвяне30 мин.
Готвене85 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо95 552
  • Преглеждания за месеца188
  • Преглеждания за седмицата108
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете месото. Намажете го хубаво с горчицата. Смесете всички подправки и оваляйте месото в тях. Загрейте маслото в тиган и запечатайте месото за по 1 мин. от всяка страна.

Преместете месото в тавичка и го покрийте с фолио за печене. Печете около 20 мин. в предварително загрята фурна на 200 градуса. Намалете фурната на 180 градуса.

Извадете и намажете месото с глазурата. Сипете бирата и предварително нарязаните картофи в тавата и отново поставете свинското във фурната с фолиото и печете около 40 мин.

Махнете фолиото и печете още 15-20 мин. Извадете месото и го оставете да почива около 10-15 мин. При готовност го нарежете на филии, залейте със соса от печенето и поднесете с картофите по желание, поръсени със самардала.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар