Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Панирани наденички с бирена панировка

Панирани наденички с бирена панировка

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
7528k2k5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Ама как само ги кръщават тези мезета за бира - панирани наденички Наздраве, приятели!"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 3 с.л
  • бира - 50 мл
  • олио - 1 с.л
  • сол
  • черен пипер
  • наденица - 300 г
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със солта, олио и пипера. Добавете бирата и брашното и разбъркайте до еднородна смес. Сместа трябва да е с гъстотата на рядка боза, затова ако е необходимо добавете още малко брашно.

Наденицата нарежете на колелца. Загрейте мазнината в тиган на котлона. Вземайте всяко парче наденичка, потапяйте го в панировката и слагайте в мазнината да се изпържат.

Пържете до златисто на умерена температура. Отцедете ги върху домакинска хартия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: