Начин на приготвяне
Каймата се запържва с половината олио за 2-3 минути или докато стане на трохи. След това добавяте разбитото яйце и нарязаните перца зелен лук. Посолявате и запържвате до готовност на яйцето. Слагате плънката в средата на питката, добавяте топеното сирене и настъргвате другото сирене.
Може да се направи и с кашкавал, но жълтите и оранжеви сирена имат по-силен вкус и разликата в сандвича е осезаема. Поръсвате с черен пипер и затваряте питката като дърпате всяко крайче към средата. (на снимката се вижда как изглежда, когато се затвори цялата питка).
Сипвате в тигана останалото олио, обръщате сандвича с тази страна, която сте сгъвали надолу, запичате за максимум 2 минути и обръщате обратно. Сиренето вътре се разтапя и овкусява всичките компоненти на сандвича.
Може да го загърнете във фолио и да го консумирате и след няколко часа - подходящ за дълъг път или работа.