Домашен сок от грозде

Ирина МариноваИрина Маринова
Новак
13
40
31
15
22/08/2016
"Татковците - две стъпки назад! Разкошен сок от грозде, който не е ферментирал"
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 907
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гроздето се отделя от чепките и се измива хубаво с хладка вода. Слага се в блендер.

Ако нямате блендер, може да се смачка в някой съд и с пасатор да се пасира заедно със захарта.

След това се прецежда през тензух или цедка. Сокът е готов за консумация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар