Начин на приготвяне
Пастата се сварява, както е описано на опаковката. Аз съм използвала малките мидички CONCHIGLIE, които са по-стегнати и се нуждаят от около 10 минути варене.
Когато е готова, измивате под течаща студена вода и отцеждате.
Свинското месо се реже на малки късчета и се запържва за 5-6 минути в олиото.
Когато и то е готово, го прехвърляте заедно с пастата в йенска тава.
Поливате с готварската сметана и добавяте нарязаните перца зелен лук, горчицата и топеното сирене. Слагате сол и черен пипер и стрит на паста чесън по около 1/2 к.л. или колкото смятате, че ще ви хареса.
Накрая рендосвате отгоре кашкавала и слагате йената във фурната. Пече се на 220 градуса около 10 минути или докато кашкавалът се зачерви и запече като коричка отгоре.