Начин на приготвяне
Изпечете, обелете и изчистете чушките от семенника. В тиган загрейте малко мазнина и чукнете яйцата. Бъркайте докато леко се сгъстят.
Прехвърлете яйцата в купа и ги объркайте с натрошеното сирене. Добавете нарязания на ситно магданоз, чесън и разбъркайте отново. Разрежете чушките от едната страна по дължина и разтворете.
От едната страна сложете от плънката и с другата захлупете. Пригответе си панировката в три купички. Панирайте всяка чушка в брашно, после в разбитите яйца и накрая в галета.
Сложете чушките бюрек в поднос и преди пържене потопете отново в разбитите яйца. Изпържете от двете страни и ги извадете върху кухненска хартия. Сервирайте с любимата салата!
Коментари