Начин на приготвяне
Аз използвах предварително изпечен и почистен от семките пипер. В дълбок съд се намачква сиренето с вилица, прибавя се яйцето, солта, черният пипер, магданозът, киселото мляко и ситно нарязаната люта чушка.
Аз ползвах половин люта чушка, но ако сте любители на силно пикантна храна може и повече да се използва. Разбъркваме сместа и започваме да пълним печения пипер.
След като вече сме напълнили всички пиперки започваме на ги овалваме в брашно, яйце и последно в галета. Следвайте този ред. Готовите чушки се редят в тавичка върху хартия за печене и се поливат с олио.
Печем чушките бюрек в предварително загрята на 200 градуса фурна на вентилатор за около 30-35 минути. Чушките могат и да се изпържат.