Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други десерти»Печени ябълки»Пълнени ябълки с пушена риба

Пълнени ябълки с пушена риба

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Пълнени ябълки с пушена риба1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • ябълки - 3 бр.
  • риба - пушена 250 гр. + малка консерва риба тон
  • яйца - 2 бр.
  • майонеза - 4 с.л.
  • копър - 3 стръка
  • джоджен - 3 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се обезкостява, маха се кожата и се надребнява на много ситни парчета.

Ябълките се измиват, отрязва се капаче, издълбават се и се почистват от семенцата.

Издълбаната част без семките се настъргва и се прибавя към нарязаната риба.

Сварените яйца се нарязват на ситно и се прибавят към останалите продукти.

Към майонезата се прибавят нарязаните на ситно копър и джоджан.

Всичко се смесва в подходящ съд, така че за да се получи гъста смес.

Вземат се издълбаните ябълки и се пълнят със сместа. Подреждат се в тавичка и се слагат с капаците да се изпекат в умерено загряна фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: