Различна млечна баница

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
20/10/2016
"Една различна млечна баница, която ще ви впечатли от първата хапка "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 448
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошете корите в тава и ги запечете до златисто. В тенджерка сипете млякото и сложете захарта. След като заври, прибавете ванилията, канелата и сметаната. Разбъркайте добре и свалете от котлона.

Половината от корите разпределете в намаслена тава за печене. Поръсете с орехите, стафидите и стърготините. Покрийте с останалите кори и залейте с млякото.

Печете баницата на 180 градуса около 35 минути. Оставете да се охлади, нарежете на парчета и поръсете с пудра захар.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Сия Рибагина
Сия Рибагина
20.10.2016 11:53
Много интересно предложение, записвам я в любими и ще опитам да я приготвя, вкъщи много обичат кокос и стафиди и ще ги изненадам :)
Доби, с домашна юфка дали ще се получи, от тази препечената в пакетите или да си взема кори?
0
0
Добринка Петкова
Би трябвало да се получи.
0
0