Десерт с бишкоти и киви

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
961
2061
5
24/10/2016
"Колкото и да сме яли, в стомаха ни винаги има запазено място за парче от този великолепен десерт "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 683
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крема, който ползвах, е от прахообразните без термична обработка. Направете го по описанието на опаковката, като си пригответе необходимото количество прясно мляко, за да го разбиете.

Вземете форма за торта с падащ ринг, сложете на дъното бишкоти, за да ви е по лесно да ги подредите може да ги начупите на половинки, покрийте цялото дъно с бишкотите, почистете и нарежете кивито, покрийте бишкотите с част от крема, наредете малко от кивито, покрийте с малко натрошени целувки и сложете нов ред бишкоти, пак крем, плодове, останалите натрошени целувки и последно покрийте с бишкоти, крем и най-отгоре покрийте с колелца киви.

Сложете така приготвения десерт в хладилника и оставете за поне 6 часа. Бишкотите ще омекнат от крема и той ще стегне. Внимателно с нож минете по стените на формата, махнете ринга и поднесете.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар