Чернокоп на скара с лимонов сок

27/10/2016
"Риба на скара и бира са чудесна комбинация!"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 650
  • Преглеждания за месеца261
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • риба - 500 г чернокоп
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • лимони - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от главата и от вътрешностите, измива се много добре на течаща вода.

Поръсваме със сол и черен пипер, покрива се с фолио и оставяме да поеме от подправките и да се отцеди от водата.

Загрява се скара, намазана с мазнина, слага се рибата и печем чернокопа от двете страни до готовност. Поднасяме с резени лимон и поръсена с лимонов сок.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар