gotvach.bg»Рецепти»Риба»Чернокоп на скара с лимонов сок

Чернокоп на скара с лимонов сок

Чернокоп на скара с лимонов сок
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 8
27/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Риба на скара и бира са чудесна комбинация!"

Необходими Продукти

  • риба - 500 г чернокоп
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • лимони - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от главата и от вътрешностите, измива се много добре на течаща вода.

Поръсваме със сол и черен пипер, покрива се с фолио и оставяме да поеме от подправките и да се отцеди от водата.

Загрява се скара, намазана с мазнина, слага се рибата и печем чернокопа от двете страни до готовност. Поднасяме с резени лимон и поръсена с лимонов сок.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: