Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Японски спагети с телешко

Японски спагети с телешко

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k2k5
Японски спагети с телешко1 / 2
31/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Отворете дома си за най-доброто от азиатската кухня"

Необходими Продукти

  • спагети - 100 г японски пшенични
  • телешко месо - 400 г
  • сол
  • моркови - 250 г
  • кокосово масло - 25 г
  • чушки - 3 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • джинджифил - 40 г
  • соеви кълнове - 120 г
  • чили сос - 4 - 6 с.л.
  • сусамово олио - 1 - 2 с.л.
  • соев сос - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате спагетите според указания на опаковката начин, изцеждате ги и ги оставяте настрани. Месото се реже на ленти.

В половината кокосово масло задушавате скълцаните джинджифил и чесън, добавяте месото и запържвате на силен котлон за 2-3 минути.

Изваждате всичко от тигана, а в него наливате и останалата част от кокосовото масло. Сега запържвате нарязаните на ленти моркови и чушки.

Сипвате и спагетите при тях и пържите още 3-4 минути. Поливате със чили соса, сусамовото олио и соевия сос.Връщате месото в тигана. Добавяте соевите кълнове и разбърквате добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: