Начин на приготвяне
В тенджера сипваме вода и слагаме на котлона да заври.
Щом заври, добавяме щипка сол, 2 с.л. олио и слагаме спагетите. Варят се около 20 минути (в зависимост от това колко сварени ги предпочитате).
Месото нарязваме на малки хапки.
Лукът се почиства, измива и нарязва на ситно.
Морковът обелваме и настъргваме на ситно ренде, целината също.
Чесънът се скълцва.
Слагаме маслото в тигана и оставяме да се разтопи. Добавяме лука, моркова, целината и чесъна заедно с 2 с.л. олио и запържваме за около 10 минути.
Прибавяме месото, объркваме със зеленчуците, слагаме черния, червения пипер и ригана и отново разбъркваме. Наливаме соевия сос и виното и оставяме да се изпари.
Щом се изпарят, сипваме доматения сос и оставяме на котлона, докато заври. Снемаме спагетите с телешко.
Отгоре настъргваме кашкавала и сервираме спагетите с телешко и червено вино топли.