Орехов хумус

Орехов хумус

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
378
2k
1k
1k
4
06/11/2016
"Този омаен аромат, който се носи от кухнята, може да бъде само от орехов хумус"
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 350
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете орехите и ги запечете на тиган. Оставете да се охладят. Стрийте ги така, че да се махнат люспите.

В блендер сложете отцедения нахут, лимоновия сок, зехтина и стритите подправки.

Добавете и нарязания на ситно чесън и разбийте. Сложете орехите и разбийте добре.

Добавете сол на вкус и разбъркайте. Ако искате да стане малко по-течно може да добавите 3-4 с.л вода.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар