Плато от дреболии и пълнени яйца

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2913968333
08/11/2016
"Непретенциозно, но в същото време ефектно и много вкусно - с две думи - отлично предястие "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо620
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете пилешкия дроб и сърцата. Оваляйте в брашно и изпържете в силно сгорещено олио.

Сварете яйцата. Обелете, разрежете на половина и извадете жълтъците.

Намачкайте с помощта на вилица, добавете горчицата и бъркайте до получаване на еднородна смес.

С тази смес напълнете яйцата и поръсете с червения пипер. Подредете в дълбока чиния пилешките дреболии, яйцата, киселите краставички и маслините.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар