Гъбена каша с топено сирене

Биляна ВладоваБиляна ВладоваИноватор1964172533
09/11/2016
"За някои ястия с гъби си заслужава човек да умре, не буквално, разбира се "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 732
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват и се нарязват на едри парчета. Запържват с много малко олио в тиган.

През това време шунката се нарязва на жулиени. Добавя се в тигана с гъбите и се пържат около 2 мин.

В дълбок съд се налива малко олио да загрее и към него се слага брашно, когато се запържи леко се налива вода до средата на съда.

Щом се сгъсти леко, се добавят гъбите, шунката и нарязаните на дребно кисели краставички.

Накрая се слага и топеното сирене, за да се разтопи. Когато изстине, се нарязва на много ситно копър и се поръсва ястието.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар