Пастет от свинска кайма и пушена риба

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1271
666
3915
7
10/11/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо186
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера слагаме каймата и масло. Заливаме с 2 ч.ч. топла вода и прибавяме зеленчуков бульон. Оставяме да се вари на слаб огън. В отделен съд изпържваме в масло настъргания лук и обезкостената риба.

Ръсваме галета и царевично брашно. Разбъркваме добре и прибавяме към каймата. Задушаваме до готовност, докато ястието остане почти без сос. Когато е готово, пасираме и получения пастет намазваме на препечени филийки и украсяваме с маслинки и пресен магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар