Домашно пиле на яхния

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3682782404
10/11/2016
"Селска гозба с аромат и вкус неповторим, да ви е сладко "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 775
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилето добре. Разделете го на порции и го сложете на котлона във вода, за да се свари. Варете до готовност, при различните пилета различно време им трябва да се сварят.

Подсолете водата на вкус. Когато пилето е готово, загрейте олиото. Задушете лука нарязан на ситно.

Прибавете към него брашното, чубрицата и червения пипер, бъркайте добре, за да не останат бучки.

Сложете малко от бульона на пилето и разбъркайте. Получената каша добавете към пилето, разбъркайте хубаво и оставете още 5-10 минути на котлона.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Илияна Димова
С домашно пиле стават най-вкусни и ароматни ястията !
1
0