Начин на приготвяне
Картофите се обелват, нарязват се на пръчици и пържим в загрято олио до златисто, като се поръсват със сол и риган. Изваждат се в чиния и оставяме настрани.
Загрява се олио в тиган, задушва се ситно нарязан праз и кръгчета морков.
Пилешкото филе се нарязва на хапки и добавяме в тигана. Поръсва се със сол, черен пипер, риган, къри, разбърква се и оставяме да се запържи до златисто. Гъбите се отцеждат и сипваме в тигана при останалите продукти.
Готвят се на тих огън, докато изври течността. Сипва се готварската сметана, добавя се топеното сирене, нарязано на парченца, и се бърка, докато се разтопи и се получи уникален сос.
Овкусява се на вкус със сол, черен пипер и лимонов сок. Картофите се оформят на гнездо, сервираме пилешкото в средата и поднасяме със стрък пресен магданоз.