Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Прясно зеле със свинско и праз

Прясно зеле със свинско и праз

Теодора ТоневаТеодора Тонева
Новак
3022170362
Прясно зеле със свинско и праз1 / 4
14/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
130 мин.
Порции
4
"Есенен килим от вкусове!"

Необходими Продукти

  • зелe - 1 малка зелка
  • праз - 1 стрък
  • морков - 1 бр.
  • свинско месо - 500 г
  • олио
  • доматено пюре
  • сол
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме свинското месо в малко олио и прибавяме вода към него. Оставяме го да поври.

Нарязваме прясното зеле и праза, а моркова настъргваме на едро.

Запържваме и тях до омекване, прибавяме свинското месо с водата, в която е вряло, заедно с доматеното пюре и подправките.

Оставяме на котлона за кратко, изсипваме в тава и запичаме свинското със зеле във фурната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: