Толстолоб със зеленчуци на фурна

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
297
43
6924
3
16/11/2016
"Вземете един пресен толстолоб, а останалото е лесна работа - ще си кажем ли наздраве, докато рибата се изпече?"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 168
  • Преглеждания за месеца182
  • Преглеждания за седмицата48
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете рибата. Овкусете с подправките и оставете за 30 мин да поеме от тях. Обелете лука и нарежете на едро, на полумесеци.

Чесъна обелете и разрежете на две. Морковите разрежете на четвъртинки, а гъбите - на полумесеци.

В намаслена тава наредете лука, рибата, морковите, гъбите, добавете 1 дафинов лист и залейте с виното и водата.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20 мин и след това покрийте с фолио да се задуши за още 40 мин. Накрая махнете фолиото и запечете за кратко до получаване на приятна коричка.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар