Начин на приготвяне
Разбийте маслото със захарта. Добавете яйцата, фъстъченото масло и млякото. Разбийте хубаво и добавете пресятото брашно, содата и какаото.
Замесете меко тесто. Оформете го на малки топчета около 40 бр. В купа смесете пудрата захар, смлените ядки и фъстъченото масло.
Размесете го добре и от него оформете същия брой по-малки топчета.
Вземете едно кафяво топче. Разплескайте го и в средата поставете по едно фъстъчено топче. Пак го оформете на топче и поставете в тава, застлана с хартия за печене.
Така направете и останалите сладки.
Печете на 180 градуса за не повече от 10 минути. Извадете и ги поставете върху решетка да се охладят.
Какаовите сладки с фъстъчен пълнеж са готови.
Адаптирано от Кулинарно-в кухнята с Йоана