Натрошена бисквитена торта

gerganagergana
Новак
169227
Натрошена бисквитена торта
Снимка: gergana
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
25 мин.
Порции
10
"Обичаната от всички бисквитена торта в един по-небрежен, арт вариант, който ще ви плени"

Необходими Продукти

  • пудинг - 2 бр. шоколад
  • бисквити - 2 опаковки
  • мляко - 1 л.
  • масло - 1 с.л.
  • захар - 100 г
  • За украсата
  • сладкарска сметана - 150 мл
  • шокофъстъци - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходящ съд сипваме мляко и към него прибавяме захарта и изчакваме, докато заври. Взимаме бисквитите и ги начупваме на малки парченца.

Разтваряме пудинга и го прибавя ме към заврялото мляко и бъркаме до готовност.

Готовия пудинг дърпаме от котлона и слагаме маслото, след това сипваме бисквитите и разбъркваме добре.

Изсипваме крема и бисквитите в подходяща тавичка и заглаждаме повърхността.

Слагаме готовата бисквитена торта да се охлади и след това можем да я украсим.

Разбиваме сметаната и с помощта на пош украсяваме и поръсваме с шокофъстъци.

Натрошената бисквитена торта е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: