Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пилешка супа»Пилешка супа с царевица и чушки

Пилешка супа с царевица и чушки

Пилешка супа с царевица и чушки2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
8
"Една по-различна пилешка супа, която, сигурни сме, ще спечели сърцата ви"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 2 бр.
  • царевица - 300 г от консерва
  • печени чушки - 5 бр. червени
  • червен лук - 1 глава
  • фиде - 2 шепи
  • копър - 1 връзка
  • черен пипер
  • сол
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете бутчетата и ги сложите да се варят в 4 л подсолена вода.

Нарежете лука на ситно и го добавете към тях.

Извадете сварените бутчета и ги обезкостете. Нарежете месото на ситно и го върнете в тенджерата.

Прибавете нарязаните чушки и царевицата. Оставете да къкри 10 минути и добавете фидето, черния пипер, олиото и нарязания копър.

След още 10 минути махнете пилешката супа от огъня.

Пилешката супа с царевица и чушки е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: