Начин на приготвяне
Пригответе белия крем. Сварете 1/3 от млякото заедно със захарта. В другата част разтворете пудинга и го изсипете във врящото мляко. Бъркайте, докато започне да се сгъстява.
Прибавете шоколада и предварително накиснатия в малко студена вода желатин. Разбъркайте, за да се разтопи. Пригответе си силиконова форма-мече.
Изсипете белия крем в лапичките и муцунката на мечето. Оставете формата в хладилника да се охлади и стегне кремът. През това време пригответе кафявия крем по същия начин като белия крем. Оставете леко да се охлади и към него прибавете натрошените бисквити.
Разбъркайте внимателно и изсипете сместа във формата. Хубаво загладете и върнете обратно в хладилника да се стегне напълно. След това внимателно обърнете тортата върху подходяща подложка и отстранете формата.