Пача с фасул

тинтин
Новак
308033k
Пача с фасул1 / 2
03/02/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3-4

Необходими Продукти

  • свински крачета - 2 бр.
  • джолан - 1 бр. пушен свински джолан
  • моркови - 1 бр.
  • магданоз - 1 корен
  • пащърнак - 1 корен
  • черен пипер - 6 зърна
  • боб - 1 ч.ч.
  • чесън - 4 скилидки
  • сухи пиперки - 1 бр.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете в малко вода крачетата и джоланчето с корените и черния пипер. Отделете месото от костите.

В купички разпределете фасула, шарен или черен, сварен, отцеден. Върху него сложете месото, смесено с нарязаните корени.Към прецедения бульон прибавете счукания чесън, сол на вкус и залейте месото.

Оставете на студено да желира. Поднесете пачата с изпечената и счукана на едро пиперка.

Пачата може да се поднесе с настърган хрян, смесен с малко оцет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: