Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват заедно със захарта на пяна. След това се добавя олиото, 1-1/2 в.ч. прясно мляко и какао. Разбърква се с миксер.
От тази смес се отделя 1 в.ч. за крема. Към по-голямата част от тестото се добавят още бакпулвер, ванилия, смлени орехи и брашно. Хубавичко се разбърква и се изсипва в тефлонова тава без мазнина и се пече във фурна на 180 градуса за 30 минути.
През това време в малка тенджера се слага отделената смес и към него се добавя 1 в.ч. прясно мляко. Сместа се вари до сгъстяване с постоянно разбъркване.
Готовата торта се залива топла с готовия топъл крем. Поръсва се обилно със кокосови стърготини като снежинки.