Начин на приготвяне
Разтваряме ½ пакетче нишесте в 100 мл вода и разбъркваме. Слагаме прясното мляко в тенджерка на котлона да заври. Слагаме захарта в прясното мляко и разбъркваме.
След като заври, прибавяме нишестето, което разтворихме, и разбъркваме енергично. След като се сгъсти кремът, но не прекалено, го дърпаме то котлона. Редим ред бисквити на дъното на малка йена. Следва ред крем и заглаждаме с лъжица.
Белим кивито и го режем на тънки шайби. Нужно ни е 2 бр. за малка йена. Следва пак малко крем. Ред бисквити и пак крем, но повече като първия ред.
Най-накрая натрошаваме 2 бисквити и ги разпръскваме отгоре.
Като стегне, режем бисквитената торта на квадрати и сервираме в десертни чинии.