Пържени чушки в млечно-сиренов сос

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
898
5
06/01/2017
"Уникална вкусотия, за която трябва да благодарим на старите тефтери на баба с най-вкусните български ястия "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 029
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресните чушки измиваме, почистваме от семето и нарязваме на дребно. Кромида също режем на дребно и слагаме да се запържат и задушат в тиган заедно с маслото около 5 минути.

Постепенно добавяме топеното сирене, подправките на вкус, рендосано или натрошено обикновеното сирене и на последно място брашното, предварително разбито в прясното мляко.

Бъркаме постоянно за да не се получат буци или да залепне соса и малко преди да дръпнем от огъня добавяме и нарязания на ситно зелен лук.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар