Бисквитена торта с два крема

Рая АндоноваРая Андонова
Мастър Шеф
7985k1k11
Бисквитена торта с два крема2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
8
"Супер идея за страхотна торта, с която да блеснете пред гостите си"

Необходими Продукти

  • пудинг - 1 пакетче ванилов на Dr. Oetker
  • пудинг - 1 пакетче какаов на Dr. Oetker
  • прясно мляко - 1 л
  • бисквити - 2 малки пакета Закуска
  • захар - 8 с.л.
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Двата пудинга се разтварят по отделно в купички с малко вода. По 500 мл от млякото се загряват на котлона. Когато заври млякото, се добавя нишестето и котлонът се намаля леко. Разбърква се докато се сгъсти.

Когато кремовете са готови, на дъното на тавичка се нарежда ред бисквити. Налива се от кафявия крем. Отгоре отново ред бисквити и се залива с ваниловия крем. Така се редува до края.

След като цялата торта е наредена, се оставя да се охлади и когато вече не е топла, се прибира в хладилника да стегне добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: