Начин на приготвяне
Приготвяме два забележителни крема за нашата медената торта - сметанов и крем от кондензирано мляко.
1. Разбиваме сметаната със захар, като добавяме 1 ч.л. захар.
2. Кондензираното мляко разбиваме с маслото. Маслото трябва да е със стайна температура, но не прекалено меко. Блатовете и двата крема за тортата са готови, остава да направим тортата.
3. Поставяме крема по избор в чиния и поставяме отгоре един от блатовете - така най-долната кора ще е най-мека, напоена с крем.
4. Правим цялата медена торта, като редуваме двата крема. Не е важно с каква последователност ще мажем блатовете. Важно е друго - колкото повече крем има, толкова по-вкусна и нежна ще е тортата.
5. Начупваме бисквитите и ги смиламе с блендера.
6. Обилно посипваме с трохите бисквити тортата отгоре и отстрани. Оставяме да престои на стайна температура за 2 часа и прибираме в хладилник за още 6 часа, а най-добре за нощ.
Медената торта с два крема е страхотна.