Салата Злато

Анелия ЦоневаАнелия Цонева
Готвач
92
384
151
124
1
10/01/2017
"Неслучайно я наричат златна, тази салата е едно истински бижу, което с гордост може да поднесете на всички "
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо938
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Картофена Салата

Начин на приготвяне

Обелете картофите, нарежете ги на кубчета и ги сварете в подсолена вода. Преди да излеете водата на картофите, хвърлете царевицата вътре за 2 мин.

Изсипете картофите и царевицата в гевгир и плакнете със студена вода, докато се охладят. Оставете да се отцедят напълно.

През това време нарежете маслинките на кръгчета и настържете кашкавала. Сварете, обелете и настържете яйцата. Смесете настърганите продукти с картофите, царевицата и нарязаните маслини .Разбъркайте добре.

В отделен съд пригответе соса, като смесите майонезата, солта, киселото мляко и предварително нарязания на много ситно чесън. Разбъркайте добре и посипете салата със соса. Поднася се студена.

Шестстранно ренде от неръждаема стомана 23 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Шестстранно ренде от неръждаема стомана 23 см
7.99 лв.
Виж ››

Каквото и да искате да рендосате, отговорът е един - висококачествено шестранно кухненско ренде от неръждаема стомана, което дълго ще ви служи вярно

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар